Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoriaMt2

Gość Nukeу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1397588874-U1134921.png

Strona główna:

przed startem

DOWNLOAD CLIENTA v0.1

przed startem

DOWNLOAD ŁATKA v0.1

przed startem

Teraz przedstawię kilka podstawowych ale dość istotnych informacji.
Typ serwera: MEDIUM

Max LvL: 105
Jest to tylko początkowa wartość, która z biegiem czasu będzie cały czas się zwiększała.
Jesteśmy przygotowani na wprowadzenie nawet 250 lvl.

Punkty statusu: 95

Exp/Drop/Yang: Wszystko jest oddzielnie zmieniane, dopracowywane. Jest unikalne.
Mniej, więcej będzie to 300%, ale nie sugerujcie się tą wartością z innych serwerów.

Otrzymacie:
* Podstawowy ekwipunek dla wybranej klasy +9
* Wierzchowca z unikalnym bonusem na krótki okres czasu
* Peleryny Męstwa
* Mikstury
* Pierścień Teleportacji
* Specjalną skrzynie

Do tego dojdzie jeszcze dwóch handlarzy specjalnych i dodatkowy handlarz eventowy!

1397588918-U1134921.png

1681642900_1307273473.jpg

7809299900_1307277377.jpg

1397588953-U1134921.png

To zostanie tajemnica :P (nie zawiedziecie sie)

System ulepszaczy jest u nas wydaje mi się dość ciekawy i unikalny.
Będą one podzielone na kilka grup, które będą miały duże znaczenie w późniejszym etapie gry.
Pierwszą grupą będą ulepszacze podstawowe, które będzie można zdobyć w dość łatwy sposób (bijąc mooby, metiny i wykonując misje).
Kolejna grupą będą mini-ulepszacze, będą potrzebne one do mało wymagającego ekwipunku oraz bardzo przydadzą się do wytwarzania innych ulepszaczy.
Ulepszacze specjalne, będą to przedmioty, która będzie trzeba wytworzyć. Do tego celu przydadzą się nam nowe przedmioty z metinów, potworów, ale także mini-ulepszacze i podstawowe.
Ostatnia grupą, która wam opisze, co nie znaczy, że jest to ostania z grup ulepszaczy, są ulepszacze unikalne. Będą do zdobycia z elitarnych potworów, których zabicie będzie wymagało nie tylko siły, ale nie lada sprytu.

Bardzo istotna rzecz dla każdego miłośnika tej gry, bez tego gościa nie ma zabawy. Na początku biolog nie wiele się różni od podstawowego, którego znacie, lecz później zmienia on się w gościa, którego będziecie zmuszeni odwiedzać w celu uzyskania niepowtarzalnych bonusów przydających się w dalszym etapie gry.
Misje u samego biologa będą do 100 lvl, lecz jego pomocnicy będą oferowali wam dość ciekawe układy po 100 lvl, więc miejcie się na baczności.
Na początku przedmioty będzie można oddawać co 1 sek. Później czas ten jednak wzrośnie, ten problem będziecie mogli rozwiązać za pomocą "Eliksiru Poszukiwacza", który nie tylko redukuje czas oddania przedmiotu do 0, ale też zwiększa szansę na jego przyjęcie.
Misję opiszę w późniejszym czasie.

Ten system jest również nowością na naszym serwerze, żeby na początku nie było za trudno, skille na tz. poziom G1 będą wchodziły wprost z punktów 17/18/19/20.
Jednak aby trenować dalej swoje umiejętności będziecie mieli dwie drogi do wyboru, podstawową, czyli trenowanie kamieniami duchowymi - dość mocno zwiększona szansa na wejścia kolejnego poziomu. Kamienie ten będziecie mogli zdobyć z większości metinów i potworów na naszym świecie.
Drugą możliwością będzie wytworzenie specjalnego kamienia, który będzie miał szanse na wbicie umiejętności od razu na Perfekcyjny poziom, jednak wytworzenie tego kamienia będzie dość cięzkie. Będziecie musieli zebrać 10 specjalnych kawałków diamentu, które pozwolą wam na wytworzenie tego specjalnego kamienia. Jednak pamiętajcie, że kamienie nie zawsze będzie chciał dopasować się do waszych umiejętności i możecie go stracić i nic przy typ nie zyskać. Wybór należy do was.

Tutaj w sumie nie dużo informacji. Wieża ta nie znacznie się zmieni tak naprawdę, wszystko podobnie jak na polskim globalnym metinie, dodaliśmy kilka usprawnień tylko, między innymi, całkowicie usunęliśmy skrzynie na metkach morderstwa, również cały drop z nich, przykro nam, ale nie będzie można zdobyć ani ulepszaczy ani innych przedmiotów z tych metinów. Jedyne co będzie z niego wypadało, to mapka-zin, która przenosi na kolejne piętro, oczywiście szansa na drop będzie odpowiednio ustawiona. Dodany zostanie jeszcze jeden elitarny potwór po Umarłym Rozpruwaczu, co napewno umili niektórym grę, lecz ubicie go będzie naprawdę nie lada wyczynem.

1397589269-U1134921.png

Oczywiście nie mogłem nie wspomnieć i o nich, będą on dostępne dla was w 4 wersjach. Będzie wiele możliwości ich zdobycia od metinów przez specjalne szkatułki, aż do eventów. Jestem pewien, że przydadzą się wam w grze.

92166600970889398065.jpg

55812744119911164453.jpg

1397589301-U1134921.png

metin-1373729966-U2.png

1397589343-U1134921.png

FRYZURY.png

pety.png

1397595825-U1134921.png

wierzchowce.png

xqrZEBK.jpg

Kostium YouTube

1397589395-U1134921.png

47768451522063264001.jpg

1397589425-U1134921.png

%C5%9Awi%C4%85tynia-Panorama.jpg

Komnata Smoka

katakumbya.png

Diabelskie Katakumby 

v3.png

Komnata baronówny 

Azrael.jpg

Komnata Azraela

i wiele wiele więcej...

1397589457-U1134921.png

grota_wygnancow.jpg

Od 70lv

noxia-1370356714.png

Od 80lv

noxia-1370356918.png

Od 90lv

1397589493-U1134921.png

Tutaj będę zamieszczał i aktualizował wszelkie pytania dotyczące spraw związanych z serwerem i całymi naszymi systemami w grze, więc zachęcam do zadawania pytań, jeżeli czegoś nie umieściłem w prezentacji a chcielibyście bardzo o tym się dowiedzieć.

1397589522-U1134921.png

[HA] Nukey

[HA] BialyWilCzeK

[GM] xVOTESx

[TGM] Nacz0s

(Prezentacja będzie uzupełniania)

START SERVERA : 16.04.2014 (ŚRODA) O 19 !

Ss-y Weryfikacyjne

u5drhq.jpg

3pvzja.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało pytać. 

Przypomninam start servera odbędzie się 16.04.2014 o godzinie 19:00, client pojawi się rano przed startem.

Opublikowano

Z zapowiedzi prawie nic się nie dowiedziałem.
Zero nowośći, dungenonów, przestarzałe mounty.
Wydaje mi się że w serwer włożone 0 pracy ;)

No ale poczekamy zobaczymy, na razie jestem neutral.

Jak wchodzą bonusy ? Bony maxymalne ?
Będzie zwój zmiany profesji w IS ?

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Z zapowiedzi prawie nic się nie dowiedziałem.

Zero nowośći, dungenonów, przestarzałe mounty.

Wydaje mi się że w serwer włożone 0 pracy ;)

No ale poczekamy zobaczymy, na razie jestem neutral.

Jak wchodzą bonusy ? Bony maxymalne ?

Będzie zwój zmiany profesji w IS ?

Duengeony będa nowe, poprostu nie chciałem wszystkiego zdradzać w prezentacji, i nie mam też zbytnio czasu, bo ciągle cos poprawiam.

Bony maxymalnie

Zwoj w is/bossy

Opublikowano

Duengeony będa nowe, poprostu nie chciałem wszystkiego zdradzać w prezentacji, i nie mam też zbytnio czasu, bo ciągle cos poprawiam.

Bony maxymalnie

Zwoj w is/bossy

Rozumiem, ale skoro chcesz żeby grało dużo graczy, to musisz mieć dobrą prezentację.

Patrząc na nie pełność ludzie się zniechęcą ...

I jeszcze jedno pytanko, czy max level z czasem zostanie zwiększony ?

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Caly system ulepszenia do zmiany,reszta moze zostac.

Może się nie znam ale system ulepszeń zbroi jest świetny ;) niedość że zbroje naprawde wyglądają jakby były następcami poprzedniej to całkiem ładne są i nie odiegają bardzo od klimatu metina

aFMA3pg.png

Opublikowano

Rozumiem, ale skoro chcesz żeby grało dużo graczy, to musisz mieć dobrą prezentację.

Patrząc na nie pełność ludzie się zniechęcą ...

I jeszcze jedno pytanko, czy max level z czasem zostanie zwiększony ?

Z czasem tak, jak mi sie uda to uzupelnie prezentacje.

Opublikowano

jest 6/7 bon ?

są pety ?

biolog do którego lvl'a ?

Macie autorskie misje ?

Skąd Truta / Stal ?

Zwój zmiany skilli będzie w grze / is ? 

Zbalansowane postacie ?

Jakieś dungeony ?

ogólnie to troszke słaba prezentacja . Czekam na oficialną i wtedy ocenie :>

Opublikowano

będzie 6/7 ?

jaki to typ serwera ?

max lvl ? 

skąd stalke ?

skąd trute ? 

sory ale słaba prezentacja ;p

Opublikowano

W prezentacji prawie niczego nie ma

System ulepszeń jest denny.

Na serverze nie zagram,jak zapewne inne osoby. 

Pozdrawiam

Wejdziesz na server i bedziesz mogl oceniac :)

jest 6/7 bon ? nie

są pety ? tak

biolog do którego lvl'a ? 100

Macie autorskie misje ? mamy

Skąd Truta / Stal ? rip i niebieska smierc

Zwój zmiany skilli będzie w grze / is ?  bossy i is

Zbalansowane postacie ? tak

Jakieś dungeony ? wiele nowych tak jak 'Zagroda zaklętego króla' i inne podstawowe i wiele innych nowych ;)

ogólnie to troszke słaba prezentacja . Czekam na oficialną i wtedy ocenie :>

Opublikowano

Update prezentacji :

- System Kostiumów

- Kostium Fryzur

- System Petów

- Duengony 

- Expowiska

- System wiadomości Offline

- Kostium Youtube

to narazie tyle ;)

yt.png

Nagrywasz filmiki na YouTube ?!

Spodobal ci sie server? masz na nim zamiar grac?

Nagraj zapowiedz servera! a otrzymasz troche sm na start! :)

Wstaw swój filmik do prezentacji !

Przypominam start servera 16.04.2014 godzina 19:00

Opublikowano

Co do serwera szału nie ma, dupy nie urywa. Mogliście chociaż jakieś własne lub inne mapki z expowiskami wgrać.

Pytanie bo przeczytałem ,że z metków morderstwa nie lecą skrzynki tylko na glebę zinki to czy jak już 1 wyleci to automatycznie koniec spawnu metinów morderstwa?

Opublikowano

Zebys pozniej sie nie zdziwil jak wystartuje :)

Daj dowody chociaż SS z serwera to ci uwierzę, przecież to jest zwykły Fail na cholerę okłamywać ludzi dawać nadzieję, nie rozumiem tego.

Jeszcze na żywca żeś zajebał całą prezentację Mori. :)

Opublikowano

Daj dowody chociaż SS z serwera to ci uwierzę, przecież to jest zwykły Fail na cholerę okłamywać ludzi dawać nadzieję, nie rozumiem tego.

Jeszcze na żywca żeś zajebał całą prezentację Mori. :)

Pozniej specjalnie dla ciebie wrzuce ss z servera :)

Opublikowano

Stronka jak i forum zostaną uruchomione w dzień startu postaramy się dać wam do dyspozycji już rano abyście mogli sobie przed szkołą włączyć pobieranie chociaż to może ulec zmianie , client nie bedzie ważył zbyt dużo więc nie martwcie się o denne pobieranie ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Stronka jak i forum zostaną uruchomione w dzień startu postaramy się dać wam do dyspozycji już rano abyście mogli sobie przed szkołą włączyć pobieranie chociaż to może ulec zmianie , client nie bedzie ważył zbyt dużo więc nie martwcie się o denne pobieranie ... /bialywilczek

Może pierw usuńcie zapowiedź, bo napisałem do Paciuli już żeście mu całą grafikę zajebli. ;)

Opublikowano

kd + 4 max zmianki + dodania  po 10 sztuk dop z metka zwoje i rady jak ze skilami ? 

10kamoli do p (Dropia z metinow)

Opublikowano

Ja nie rozumiem, dlaczego ostatnio każdy coś popi**** komuś z mpc forum bez zgody. Ludzie trochę własnego wkładu jak zakładacie serwer i robicie serwer oraz prezke sami a nie podje**** komuś i zadowoleni (Ofc jeżeli jest zgoda autora to no problem). Wszyscy potrafią hejtować prezki i serwery, ale jak mają coś już sami zrobić to wygląda to w ten sposób lub podobny. Naprawdę arena Polskich privów spada do 0... Bo wam ludzie w dupie się poprzewracało , i wygląda to tak jak wygląda i nie inaczej.

Nie polecam i nie życzę powodzenia(Jeśli grafika jest kradziona, złodziejstwo nie powinno być tolerowane).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...